НачалоПолезноБез такса за детските градини във Варна?

Без такса за детските градини във Варна?

Премахване на таксата за детска градина във Варна предлага кандидатът за кмет от РЗС Димо Стоев.
Това обяви на пресконференция днес при представяне на акцентите в програмата си кандидатът, който бе главен финансист на Община Варна. В програмата си Стоев заявява, че таксата смет за жилищни имоти в града трябва да се намали с 40 процента, а за нежилищните – с 50 на сто, съобщи БТА. {loadposition content_adsense}

Според Стоев живеещите на неасфалтирани улици във Варна не трябва изобщо да плащат данък сгради. Изчисленията ми сочат, че ако предлаганото от мен бъде направено, бюджетът на общината ще е по-малко с около 29 милиона лева, каза Стоев и уточни, че със 180 милиона лева бюджет би се справил безупречно.

Кандидатът се обяви за борба с корупцията в общината и ревизия на досегашните обществени поръчки и пълна прозрачност за новите. Против това статукво в града съм и за това се кандидатирам, обобщи Стоев. Официалното представяне на листата за общински съветници на партията ще е в сряда, когато във Варна ще е лидерът на партията Яне Янев и кандидат-президентската двойка на РЗС Атанас Семов и Поля Станчева.

Още по темата

Най-четеното