НачалоПолезноДеца, лишени от родителски грижи получиха един незабравим ден в Зоопарка

Деца, лишени от родителски грижи получиха един незабравим ден в Зоопарка

На 17 юни Корпоративна търговска банка организира един специален ден за деца, лишени от родителски грижи, от дома в кв. Драгалевци. В столичния зоопарк хлапетата бяха посрещнати от служители на банката, които с радост им показаха животните и отговориха на всички детски въпроси. Малчуганите бяха много ентусиазирани от срещата с толкова много и различни животни,  но най-развълнувани бяха тези, за които това беше първата разходка в зоологическа градина.

Посещението на детски парти център беше втората изненада, подготвена от екипа на банката, където децата се отдадоха на игри и много забавления, а за настроението им се погрижиха и аниматори.

Приятните емоции за децата не приключват с посещението в Зоопарка. На традиционното коледно парти на КТБ в края на миналата година, служителите и клиентите на банката събраха близо 40 000 лв. след благотворителен аукционен търг за рисунки, нарисувани от децата. Част от средствата вече са били използвани за пътешествия, а с друга част ще бъдат организирани планински и морски лагер за децата.

Банката, чийто ръководител Цветан Василев е бил два пъти избиран за банкер на годината, редовно оказва подкрепа на проекти в сферата на културата, и в много университети.

Още по темата

Най-четеното