НачалоПолезноЕсенен базар за родители за десети път в София

Есенен базар за родители за десети път в София

На 4 октомври, неделя, от 10.00 до 13.00 ч. ще се проведе поредният десети есенен базар за родители, организиран от Az-Jenata.com. Есенният базар ще се състои в двора на 81-во ОДЗ „Лилия“ в квартал Зона Б5 на ул. Одрин 62, София.

Базарът има две издания  – през пролетта и през есента, в съотвествие със смяната на гардероба на децата. Идеята е взаимствана от подобни практики в различни западноевропейски държави, където такива инициативи са отдавна установена традиция.

 

Всеки родител може да продаде на приемлива цена умалели дрешки на израстналите си деца, книжки, играчки, дискове, видео игри и други. В същото време родители с по-малки деца имат възможността да се сдобият с добре запазени и почти нови вещи, които в противен случай никога повече няма да се ползват.

За да се включат в базара, родителите трябва да се регистрират онлайн на http://www.az-jenata.com/ и:

  • Да изберат цена за донесените неща и да ги предложат на останалите.
  • Да си купят онова, което им трябва, при това на добра цена.
  • Ако желаят да дарят част от дрехите и вещите за благотворителната кауза на базара.

Дарените дрехи ще бъдат предоставени на фондация ECIP http://www.ecip-bg.org/, която е приемник на Care Bulgaria, една от най-големите световни, независими, международни организации за хуманитарна помощ и местно развитие, които работят за намаляване на бедността по света.

 

За контакт:

 

Светла Йовова

Тел. (02) 954 32 99

Email: svetla@az-media.biz

Още по темата

Най-четеното