НачалоПолезноКонкурс за детски рисунки на "Каолин" АД

Конкурс за детски рисунки на „Каолин“ АД

„Каолин“ АД организира международен конкурс за детски рисунки на тема „Минералите, кариерите и природата. Ръка за ръка!“. Конкурсът за детска рисунка е под патронажа на европейската асоциация за индустриални минерали IMA Europe с подкрепата и на Българската минно-геолажка камара (БМГК), Българската асоциация на производителите на инертни материали (БАПИМ) и Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“.

В конкурса за рисунка могат да участват деца до 14-годишна възраст. Жури, председателствано от Тодор Тодоров, директор на художествена галерия „Илия Петров“ в Разград, ще определи най-добрите 12 рисунки на 9 май 2011 г. – Ден на Европа. Резултатите ще бъдат обявени на 12 май 2011 г.

Рисунките на 12-те избрани за победители ще бъдат представени в календар на „Каолин“ АД за 2012 г. Печелившите таланти ще получат куфари за рисуване. Атрактивни награди ще бъдат раздадени и на други 50 участници в състезанието. Носител на голямата награда от „Каолин“ АД – мини лаптоп, ще бъде дете с рисунка, избрана от компанията. Награди ще раздадат IMA Europe, БМГК, БАПИМ и МГУ „Св. Иван Рилски“.

{loadposition more}

Още по темата

Най-четеното