НачалоПолезноКТБ постави началото на инициативата Wish Tree

КТБ постави началото на инициативата Wish Tree

В духа на политиката на Корпоративна търговска банка АД за осъществяване и подкрепа на многобройни благотворителни инициативи, на 22 ноември 2010 г. банката организира и проведе инициативата „Wish Tree“ в Дом за деца, кв.“Драгалевци“. Децата от дома,които са на възраст от 3 до 7 г., закачиха своите предколедни желания на специално подготвено за целта  дърво. {loadposition content_adsense}

На 20 декември 2010 г. с тържество и много изненади, банката ще сбъдне желанията на децата от дома като организира празнична церемония по сбъдването на желанията. Раздаването на подаръците ще бъде извършено от самия дядо Коледа, а Снежанка ще следи за правилната им експлоатация.

Беше открита банкова сметка – BG 90 KORP 9220 10 00000130 с цел набиране на средства за организиране на летен лагер през лятото на 2011 г. за всички деца от дома.

КТБ, ръководена от два пъти избирания за банкер на годината Цветан Василев поддържа политика за подпомагане на детски домове в страната, част от която е и инициативата Wish Tree.

Още по темата

Най-четеното