НачалоПолезноРаници за детска градина - полезни съвети

Раници за детска градина – полезни съвети

Първата раница на вашето дете е тази, която ще използва в яслата или детската градина. Тя е неизменен аксесоар, който се включва в ежедневните приготовления и съхранява всичко необходимо за през деня. Раница за детска градина е едно от важните неща, което трябва да предвидите, когато планирате необходимите за детето аксесоари. Хубавото е, че тази раница може да се използва и в ежедневието, за път или други цели.

Каква трябва да е раницата за детска градина?

Размерът на тези раници трябва да е компактен. От една страна – да могат да се побират в детските шкафчета и от друга – ако детето пожелае – да може само да я носи. Компактните размери обикновено са в порядъка на 20-25 см / 30-35 см. Като тежест – възможно най-лека, въпреки, че през повечето време раницата се носи от родителя.

Какви отделения трябва да има?

Отделенията на раницата за детска градина / ясла не са така важни както при ученическите раници, но въпреки това е добре да има освен основното отделение – допълнителен джоб за дребни предмети и страничен джоб за бутилка с вода.

Как трябва да изглежда една раница за ясла/градина?

Това ще Ви каже вашето дете! Важно е раницата да се харесва на детето и то да я свързва с положителни емоции от носене или ходене на градина/ясла. Затова, с предимство пред марка/качество и други параметри – заложете на раница с любимите на детето ви герои. На пазара има много разноцветни модели и такива с любимите на децата – Колите, Замръзналото кралство, Miraculous, Secret Life of Pets, Миньоните, Avengers, Angry Birds и други.

Цена на раница за детска градина

Цените варират в диапазона 15 – 60 лв, като в порядъка на 30-40 лв има доста добри и качествени модели. Онлайн може да попаднете на добри оферти от outlet колекции и да спестите.

Надяваме се, че с нашите съвети, изборът на раница за вашето дете ще бъде по-лесен!

Още по темата

Най-четеното